Akty Prawne Obowiązujące od 19.03.2003 [1]

Autor : inspekcjapracy Dodano: 19-03-2003 - 06:12
NOWE PRZEPISY [2]
ROZPORZĄDZENIE Ministra Zdrowia z dnia 13 stycznia 2003 r. w sprawie maksymalnych poziomów zanieczyszczeń chemicznych i biologicznych, które mogą znajdować się w żywności, składnikach żywności, dozwolonych substancjach dodatkowych, substancjach pomagających w przetwarzaniu albo na powierzchni żywności
(Dz.U. Nr 37,Poz. 326, z dnia 2003-03-04)



Wyświetl [3]


ROZPORZĄDZENIE Ministra Zdrowia z dnia 16 stycznia 2003 r. zmieniające rozporządzenie w sprawie rodzajów dokumentacji medycznej służby medycyny pracy oraz sposobu jej prowadzenia i przechowywania
(Dz.U. Nr 37,Poz. 328, z dnia 2003-03-04)

Wyświetl [4]

Rozporzadzenie z 15.09.1997 [5]


Komentarze

Wyświetlanie Sortowanie
Tylko zalogowani użytkownicy mogą komentować. Zarejestruj lub zaloguj się [6]
Links
  [1] http://www.bhpekspert.pl/index.php?name=News&file=article&sid=542
  [2] http://www.bhpekspert.pl/index.php?name=News&catid=&topic=71
  [3] http://www.abc.com.pl/serwis/du/2003/0326.htm
  [4] http://www.abc.com.pl/serwis/du/2003/0328.htm
  [5] http://www.abc.com.pl/serwis/du/1997/0768.htm
  [6] http://www.bhpekspert.pl/user.php